RASİM ÖZDENÖREN VE ESERLERİNİ  KRİTİK ETTİK

RASİM ÖZDENÖREN VE ESERLERİNİ KRİTİK ETTİK

SADÂ PROJESİ KAPSAMINDA KİTAP TAHLİLLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ!

Konumuz:"YEDİ GÜZEL ADAM VE ESERLERİ"

Bakanlığımız Din  Öğretimi Genel Müdürlüğünün ¨SADÂ Kültür, Sanat ve Edebiyat Programı¨ kapsamında desteklenen ve okulumuzun ¨Doğu'nun İncisi Van'dan Geleceği Parlak İnciler¨ Projesinde yer alan etkinliklerden"Kitap Tahlilleri"mizde bu hafta "YEDİ GÜZEL ADAM"dan Gül Yetiştiren Adam Rasim Özdenören' i  tanıttık.Yıl boyunca 10  ayrı etkinlikle devam eden bu projede, idareci ve  öğretmenlerimiz dışında, yaklaşık 200 öğrencimizin aktif görev almasıyla projenin, bölgemizde son yılların en büyük okul içi kültür,sanat ve edebiyat  projesi olduğunu düşünüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bugünkü  programa katkı sunan herkese SADÂ Proje ekibi adına şükranlarımızı sunarız. Haftaya başka sanatçının tanıtımında buluşmak dileğiyle...

19.04.2024 48

19-04-202419-04-202419-04-202419-04-2024