YENİ PROJEMİZ BAŞLIYOR!

Kişiler arası ilişkilerde görgü kuralları ve nezaket" ile öğrencilerin  iletişimde görgü ve nezaketin önemini kavraması ve empati becerisine sahip bireylerin toplumsal birlikteliğe sağlayacağı katkıları fark etmesini sağlayıp çevresindeki sorunlara yönelik daha duyarlı bir birey olması adına "Hayata Zarif Bakalım"projesi okulumuzda Çiğdem Turan hocamız tarafından hayata geçirilmiştir .

Bu proje belirlenmiş sınıflara belirlenmiş alt başlıklar ile bir aylık süre zarfını kapsayacak şekilde sosyal etkileşimlerde uygun davranış ve iletişim becerilerini kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim, toplumda kabul görmüş görgü kuralları, iyi davranış biçimleri ve nezaket standartları hakkında bilgi ve pratik uygulama sunmayı hedeflemektedir .

21.02.2024 39

22-02-2024