Mizancı Murat Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, dini mirasını özümsemiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din eğitim ve öğretim anlayışının yeşermesine katkıda bulunmak.

Başarılar: 1-2018 Genç Sada Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Birinciliği 2-2018 Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması İl Birinciliği 3-Boks Erkekler Gençler B Kategorisi 50kg 1.lik 4-Halter Erkekler Gençler B Kategorisi 50kg 1.lik 5-Tekvando kızlar Gençler B Kategorisi 48 kg 1.lik 6-Bisiklet Erkekler Gençler A Kategorisi 1.lik 7-Bisiklet Erkekler Gençler B Kategorisi 1.lik 8-Okul Sporları Gençler B Kategorisi Voleybol İL 3. lük 9-Kulüpler Gençler Voleybol 2.lük 10-Kulüpler Küçükler Voleybol 3.lük 11-Kulüpler Yıldızlar Voleybol 3.lük 12-Ezı güzel Okuma Yarışması il 3.´lük

Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE VE ARAPÇA YABANCI DİLLERİ OKUTULMAKTADIR.
Servis Bilgisi: okulumuza Şabaniye Mahallesi Otobüs ve Hat Minübüsü gelmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2017 ÖSYM YERLEŞTİRME BAŞARIMIZ %45 TİR. HUKUK, EĞİTİM, ,İLAHİYAT FAKÜLTELERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK BÖLÜME ÖĞRENCİLERİMİZ YERLEŞMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler: YIL BOYUNCA SÜREN SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda 4006 Tübitak bilim fuarı ve Tübitak 2204/A lise Öğrencileri Arası Proje Yarışmalarına Her Yıl Katılım Sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARI VE GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE ORTAK PROJE FAALİYETLERİ YÜRÜTÜLMEKTEİR.
Kontenjan Bilgileri: SINAVLA 90 ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR. BU ÖĞRENCİLERE FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI UYGULANMAKTADIR.
Diğer Hususlar: OKULUMUZ FEN VE SOSAL BİLİMLER PROGRAMLI PROJE OKULU KAPSAMINDADIR.

WEB - https://mizancimurataihl.meb.k12.tr

Adres - Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi Osmangazi 1.Sokak Edremit/VAN

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Merkez Şabaniye Mahallesi Hasan bey caddesi Vakıfbank İlköğretim Okulunun yanında bulunmaktadır.

Adres - Şabaniye Mahallesi Hasanbey Caddesi Osmangazi 1.Sokak Edremit/VAN

Ulaşım Okulumuza ulaşmak için il merkezinde bulunan Artos İş merkezi önünden kalkan Şabaniye minibüslerine binmeli ve Pazarbaşı durağında inmelisiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine takribi olarak 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.